Czy otrzymaliście już faktury za gaz za 2009? Jeżeli mieszkacie dłużej ok 3 lat sprawdźcie jaką ilośc gazu zużyliście w każdym roku.
Czekam na wieści:)
Cześć
U mnie nie jest tak kolorowo bo zużyliśmy o 100% więcej gazu niż w latach poprzednich a piec od początku ustawiony jest tak samo(domowników tyle samo) DZIWNA SPRAWA
Pozdrawiam
Ja mam niedopłatę na poziomie 25% Jednak ważny dla mnie jest roczny koszt jaki poniosłem. Gazem ogrzewam dom, wodę i gotuję...na zmianę z żoną oczywiście. I tu uważam że nie ma tragedii.
Zasadniczym pytaniem jest czy mówimy o wartości faktury czy o zużyciu gazu wg. licznika.
Jeżeli jest zmiana zużycia to może być to spowodowane źle ustawionym piecem (jego parametry) lub wadliwym licznikiem (nie ma rzeczy działających wiecznie). Odrębną sprawą jest swoje odczucie jaka była zima i jaką temperaturę w domu, wody utrzymujemy oraz w jakich godzinach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum